psykoterapi

foto taget af anders laugesen

Lærke tilbyder private sessioner hvor der både bliver arbejdet med samtale, det energetiske, det kropslige og det åndelige aspekt. Alt dette afhænger af hvad der ønskes at gå i dybden med. I særlige tilfælde tilbyder hun at komme hjem til klienten, hvis personen ikke, af den ene eller anden grund, kan komme ud af hjemmet.

 

kim

Kim tilbyder psykoterapi sessioner der forholder sig til tanke, krop og sjæl. Således vil processen han indleder med en klient forholde sig til: samtalen imellem terapeut og klient, til opmærksomhed omkring det som mærkes i og med kroppen, samt til klientens drømme. Målet for klienten med terapien er at blive bevidstgjort om sine muligheder og sine ressourcer. Længden af terapi-processen er individuel.

Kim har god erfaring med at arbejde med klienter af begge køn og alle aldre med følgende temaer: blokeringer i livet, oplevelsen af stress, smertefulde relationer, angstfølelser, mindreværds oplevelser, søvnløshed, traumatiske oplevelser, sorg bearbejdelse, komplicerede seksuelle overvejelser, selvudvikling.

ebbedambaek.dk